ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραμπ: Οι Δημοκρατικοί θα επιβάλλουν σοσιαλισμό στη Φλόριντα!

14:00 - 04 Νοε 2018 | Ειδήσεις
Τραμπ: Οι Δημοκρατικοί θα επιβάλλουν σοσιαλισμό στη Φλόριντα!
Με ακραία... κινδυνολογία προσπαθεί ο Ντόναλντ Τραμπ να αποτρέψει τον κόσμο από το να ψηφίσει Δημοκρατικούς στις ενδιαμέσες εκλογές στις ΗΠΑ και να στηρίξει τους Ρεπουμπλικανούς.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Τραμπ είπε πως ενδεχόμενη νίκη των Δημοκρατικών στις ενδιάμεσες εκλογές θα φέρει στις ΗΠΑ τον σοσιαλισμό και ορδές εγκληματιών από την Κεντρική Αμερική.

«Θα επιβάλλουν σοσιαλισμό στη Φλόριντα. Καλωσήλθατε στη Βενεζουέλα», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πενσακόλα και υποστήριξε πως οι Δημοκρατικοί θέλουν να καταργήσουν, να σβήσουν τα σύνορα, βάζουν τους παράτυπους μετανάστες μπροστά από τους Αμερικανούς πολίτες. «Πρέπει να έχουμε σύνορα, αν θέλουμε να είμαστε σπουδαία χώρα», τόνισε.

«Το πρόγραμμα των Δημοκρατικών για τη μετανάστευση είναι να έρθουν στις ΗΠΑ η διακίνηση των ναρκωτικών, η εμπορία ανθρώπων, τα καρτέλ των εγκληματιών», είπε ο Τραμπ, συνεχίζοντας την κινδυνολογία και τους οξείς τόνους για τα καραβάνια μεταναστών που θέλουν να φτάσουν στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, τουλάχιστον 300 από αυτούς τους μετανάστες είναι «πολύ κακοί τύποι».

«Τα αγκαθωτά συρματοπλέγματα μπορεί να είναι πολύ όμορφο θέαμα όταν χρησιμοποιούνται σωστά», υποστήριξε ακόμη ο Τραμπ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.