ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το παρασκήνιο της σύλληψης Ριμπoλόβλεφ

17:11 - 07 Νοε 2018 | Ειδήσεις
Το παρασκήνιο της σύλληψης Ριμπoλόβλεφ
Σε κατ' οίκον περιορισμό βρίσκεται από την Τετάρτη ο Ρώσος ιδιοκτήτης της ποδοσφαιρικής ομάδας AS Monaco και της νήσου Σκορπιός, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ, τον οποίο ερευνά γενική εισαγγελία του Μονακό για "διαφθορά".

Από το περιβάλλον του επιχειρηματία γίνεται λόγος για ένα ακόμη ένα επεισόδιο στον ανηλεή πόλεμο μεταξύ του Ρώσου δισεκατομμυριούχου και του Ελβετού εμπόρου Τέχνης Υβ Μπουβιέ.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης που αποκάλυψαν την προσαγωγή του Ρώσου δισεκατομμυριούχου την Τρίτη, ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ βρίσκεται στο επίκεντρο μιας έρευνας η οποία ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 22 Σεπτεμβρίου 2017 όταν το γραφείο του ανακριτή στο Μονακό άσκησε αγωγή εναντίον του με την κατηγορία της δωροδοκίας υψηλόβαθμων κρατικών λειτουργών.

Τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης χαρακτήρισαν την υπόθεση «Monaco Gate» η οποία και στοίχισε τη θέση δυο υψηλόβαθμων αξιωματούχων του πριγκιπάτου, που σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αντάλλασσαν ύποπτα μηνύματα με την δικηγόρο του Ριμπολόβλεφ, Τατιάνα Μπέρσεντα, ώστε να πάρουν αποφάσεις υπέρ του στην δικαστική διαμάχη του με τον Ελβετό έμπορο τέχνης, Υβ Μπουβιέ.

Ο Ριμπολόβλεφ πάντως αφέρθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:53 - 07 Νοε 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.