ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μισέλ Ομπάμα: Απέκτησα τις κόρες μου με εξωσωματική!

16:00 - 10 Νοε 2018 | Ειδήσεις
Μισέλ Ομπάμα: Απέκτησα τις κόρες μου με εξωσωματική!
Άγνωστες πτυχές της ζωής της και του εαυτού της αποκαλύπτει η Μισέλ Ομπάμα στα απομνημονεύματά της με τίτλο Becoming, που θα κυκλοφορήσουν την ερχόμενη Τρίτη.

Στο βιβλίο της η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αποκαλύπτει την οδυνηρή εμπειρία μιας αποβολής που είχε πριν από 20 χρόνια, καθώς και ότι υποβλήθηκε σε εξωσωματική γονιμοποίησε για να αποκτήσει τις δύο κόρες της, Σάσα και Μαλία.

Όπως είπε στην εκπομπή Good Morning America του ABC, αισθάνθηκε «μόνη και χαμένη» μετά την αποβολή πριν από δύο δεκαετίες.Στην ίδια συνέντευξη είπε ακόμη ότι όταν ήταν περίπου 34 ετών συνειδητοποίησε ότι «το βιολογικό ρολόι είναι πραγματικό» κι ότι «η παραγωγή ωαρίων περιοριζόταν», και γι’ αυτό αποφάσισε να καταφύγει στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

«Νομίζω ότι το χειρότερο που κάνουμε ως γυναίκες η μία στην άλλη είναι που δεν μιλάμε με ειλικρίνεια για τα σώματά μας και το πώς λειτουργούν», τόνισε.

Προβλήματα στον γάμο

Η 54χρονη Μισέλ Ομπάμα περιγράφει στο βιβλίο της πώς ερωτεύτηκε τον Μπαράκ Ομπάμα, ενώ δεν κρύβει πως η σχέση τους έχει περάσει και δύσκολες στιγμές.

Η Μισέλ Ομπάμα αποκαλύπτει ότι ο γάμος της δοκιμάστηκε κατά καιρούς, ιδιαίτερα τότε που ο Μπαράκ Ομπάμα εξελέγη γερουσιαστής και την άφηνε μόνη στο σπίτι να κάνει τις ενέσεις της εξωσωματικής.

«Για μας η προσφυγή σε σύμβουλο γάμου ήταν ένας απ’ τους τρόπους, όπου μάθαμε πώς να λύνουμε συζητώντας τις διαφορές μας. Γνωρίζω πολλά νεαρά ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα και νομίζουν ότι κατά κάποιο τρόπο κάτι τρέχει μεταξύ τους. Και θέλω να γνωρίζουν ότι η Μισέλ κι ο Μπαράκ Ομπάμα, που έχουν έναν καταπληκτικό γάμο και αγαπιούνται, δουλεύουν για αυτό. Κι όποτε υπάρχει ανάγκη, ζητάμε βοήθεια για τον γάμο μας», γράφει η πρώην Πρώτη Κυρία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.