ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πυρκαγιές Καλιφόρνια: Στους 25 εκτοξεύτηκε ο αριθμός των νεκρών!

11:13 - 11 Νοε 2018 | Ειδήσεις
Πυρκαγιές Καλιφόρνια: Στους 25 εκτοξεύτηκε ο αριθμός των νεκρών!
Στους 25 εκτοξεύτηκε ο αριθμός των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στις φονικότερες πυρκαγιές στην ιστορία της Καλιφόρνιας.

Οι διασωστικές δυνάμεις εντόπισαν 14 πτώματα δήλωσε την Κυριακή ο τοπικός σερίφης. "Σήμερα, 14 περισσότερα πτώματα εντοπίστηκαν, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στα 25", είπε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι σοροί ανήκουν σε θύματα της τεράστιας πυρκαγιάς «Camp Fire» που κατέστρεψε ολοσχερώς την πόλη Πάρανταϊς, βόρεια του Σακραμέντο, στην Καλιφόρνια.

 Πριν από τον εντοπισμό των πτωμάτων, ο απολογισμός από τις πυρκαγιές που μαίνονται στην Καλιφόρνια ήταν τουλάχιστον 11 νεκροί, όλοι από την πόλη Πάρανταϊς. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τις αρμόδιες Αρχές, εξακολουθούν να αγνοούνται 35 άτομα από την περιοχή. 

Έκκληση στους πολίτες να υπακοούν άμεσα στις εντολές εκκένωσης των τοπικών Αρχών απηύθυνε ο Αμερικανός πρόεδρος με ανάρτησή του στο Twitter, επισημαίνοντας ότι οι πυρκαγιές εξαπλώνονται «πολύ πολύ γρήγορα». Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε επίσης τη συμπαράστασή του στους πυροσβέστες και τις οικογένειες των θυμάτων, ενώ έκανε λόγο για «απόλυτη καταστροφή».
Τελευταία τροποποίηση στις 11:16 - 11 Νοε 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.