ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καλιφόρνια: 76 νεκροί και 1.276 αγνοούμενοι από την πυρκαγιά

13:03 - 18 Νοε 2018 | Ειδήσεις
Καλιφόρνια: 76 νεκροί και 1.276 αγνοούμενοι από την πυρκαγιά
Τις σορούς ακόμα πέντε θυμάτων της πυρκαγιάς «Camp Fire» που έχει προκαλέσει τεράστιες καταστροφές στην Καλιφόρνια, εντόπισαν οι Αρχές, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 76.

Σύμφωνα με τον σερίφη της Κομητείας, Κόρι Χόνι, ο αριθμός των αγνοουμένων αυξήθηκε σε 1.276 ανθρώπους. Από την Παρασκευή, έχουν βρεθεί 714 άνθρωποι που είχαν κηρυχτεί αγνοούμενοι και αφαιρέθηκαν από τον κατάλογο, ωστόσο ο αριθμός των προσώπων, η τύχη των οποίων παραμένει άγνωστη, ολοένα και αυξάνεται.

Ο νέος απολογισμός που έδωσε ο σερίφης της Κομητείας Μπιούτ αυξάνει τον συνολικό αριθμό των νεκρών από τις πυρκαγιές στην Πολιτεία της Καλιφόρνιας σε τουλάχιστον 79.

Τραμπ: Θα έχουμε ένα σούπερ κλίμα

Με πρόσωπο σοβαρό και φορώντας καπέλο παραλλαγής που έγραφε «USA», ο Ντόναλντ Τραμπ επισκέφθηκε την μικρή κοινότητα του Paradise που καταστράφηκε ολοσχερώς από την πυρκαγιά στην Καλιφόρνια: «Είναι πολύ θλιβερό να το βλέπεις», είπε.

Όταν ερωτήθηκε εάν αυτή του η επίσκεψη έχει αλλάξει την θέση του για την κλιματική αλλαγή, είπε: «Οχι, όχι, η άποψή μου είναι παγιωμένη. Θέλω ένα σούπερ κλίμα και θα το έχουμε».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.