ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα διαβατήρια «δώρο» στους πελάτες της Marriott μετά το χακάρισμα

15:19 - 04 Δεκ 2018 | Ειδήσεις
Νέα διαβατήρια «δώρο» στους πελάτες της Marriott μετά το χακάρισμα
Ο μεγαλύτερος ξενοδοχειακός κολοσσός στον κόσμο, Marriott International, προχωρά σε σειρά κινήσεων προκειμένου να αποζημιώσει τους πελάτες της μετά την επίθεση χάκερς που έκλεψαν τα προσωπικά δεδομένα περίπου 500 εκατ. πελατών της αλυσίδας.

Μετά την απόφαση να διαθέσει στους πελάτες της δωρεάν λογισμικό παρακολούθησης κλοπής ταυτότητας ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τους λογαριασμούς τους, το απόγευμα της Δευτέρας εκπρόσωπος της Marriott ανέφερε μιλώντας στο MarketWatch ότι θα καλύψει τα έξοδα για την έκδοση νέων διαβατηρίων των πελατών της που θεωρούν ότι έπεσαν θύματα της απάτης.

«Αν, μέσα από αyτή τη διαδικασία, διαπιστωθεί ότι έγινε απάτη, τότε η εταιρεία μας θα αποζημιώσει τους πελάτες της σε ό,τι αφορά την έκδοση νέου διαβατηρίου», είπε χαρακτηριστικά.

Την περασμένη Παρασκευή, η Marriott παραδέχθηκε ότι μέρος των ατόμων που επηρεάστηκαν από τη διαρροή – 327 εκατ. άνθρωποι- ίσως να έπεσαν θύματα κλοπής του αριθμού του διαβατηρίου τους.

Το χακάρισμα ξεκίνησε από το 2014, ωστόσο αποκαλύφθηκε μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο και επηρέασε την πλατφόρμα κρατήσεων των ξενοδοχείων Starwood.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.