ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόρμπιν: Αν η Μέι δεν μπορεί να κυβερνήσει, ας κάνει στην άκρη

19:42 - 10 Δεκ 2018 | Ειδήσεις
Κόρμπιν: Αν η Μέι δεν μπορεί να κυβερνήσει, ας κάνει στην άκρη
Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βρετανίας, Τζέρεμι Κόρμπιν, δεν άφησε ασφαλώς να πάει ανεκμετάλλευτη η οπισθοχώρηση της Τερέζα Μέι στην ψηφοφορία για τη συμφωνία του Brexit και της επιτέθηκε σε έντονο ύφος από το βήμα της Βουλής.

Αμέσως μετά την τοποθέτηση της Μέι στη Βουλή, ο Κόρμπιν πήρε το λόγο και κατηγόρησε τη Βρετανίδα Πρωθυπουργό πως "έχει χάσει τον έλεγχο" των εξελίξεων και είναι "αποδιοργανωμένη"..

Ο Τζέρεμι Κόρμπιν τόνισε ότι αν η Μέι δεν προχωρήσει στις ευρείες αλλαγές που απαιτούνται για μια συφωνία, τότε θα πρέπει να κάνει στην άκρη και να αφήσει "εκείνους που μπορούν" να κυβερνήσουν, αναφερόμενος προφανώς στο Εργατικό Κόμμα.

"Η πρωθυπουργός προσπαθεί να εξαγοράσει μια τελευταία ευκαιρία για να σώσει τη συμφωνία", τόνισε ο ηγέτης των Εργατικών. Δεν έχει κανένα νόημα, πρόσθεσε, να φέρει την ίδια συμφωνία, η οποία είναι ξεκάθαρο ότι δεν στηρίζεται από τη Βουλή των Κοινοτήτων. Το να φέρει την ίδια, πρόχειρη συμφωνία δεν θα αλλάξει τα θεμελιώδη ελαττώματά της, ούτε τις αντιρρήσεις που εκφράζονται από βουλευτές όλων των κομμάτων, σχολίασε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.