ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στέρτζον: «Αξιολύπητα δειλή» η Μέι

19:46 - 10 Δεκ 2018 | Ειδήσεις
Στέρτζον: «Αξιολύπητα δειλή» η Μέι
Βαριές εκφράσεις για την Τερέζα Μέι χρησιμοποίησε η πρώτη υπουργός της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, μετά την ανακοίνωση της απόφασης να αναβάλλει την ψηφοφορία για τη συμφωνία της Βρετανίας με την ΕΕ για το Brexit.
«Πρόκειται για μια στιγμή που σημαδεύει μια στροφή και μια ενέργεια αξιολύπητης δειλίας από μια κυβέρνηση των Τόρις (Συντηρητικών), η οποία έχει εξαντλήσει όλες τις επιλογές δράσης και τώρα καταρρέει μέσα στο απόλυτο χάος» ανέφερε η Στέρτζον σε δήλωσή της. «Η συμφωνία της πρωθυπουργού θα έπρεπε να έρθει στο Κοινοβούλιο του Ηνωμένου Βασιλείου αμέσως, έτσι ώστε να καταψηφιστεί και να μπορέσουμε να αντικαταστήσουμε το χάος των Τόρις με μια λύση που θα προστατεύει τις δουλειές, το επίπεδο ζωής και τη θέση της Σκωτίας στην Ευρώπη».
Η Στέρτζον είπε ακόμη πως οι βουλευτές του Εθνικού Κόμματος της Σκωτίας θα υποστηρίξουν οποιαδήποτε πρόταση μομφής καταθέσει το Εργατικό Κόμμα εναντίον της κυβέρνησης της Τερέζα Μέι στο εθνικό Κοινοβούλιο.
«Αν οι Εργατικοί, ως επίσημη αντιπολίτευση, καταθέσoυν πρόταση μομφής σε αυτή την ανίκανη κυβέρνηση αύριο, το SNP θα την υποστηρίξει και μπορούμε στη συνέχεια να εργαστούμε από κοινού, για να δώσουμε στον κόσμο την ευκαιρία να σταματήσει το Brexit με μια άλλη ψήφο. Αυτή η εικόνα καταστροφής δεν μπορεί να συνεχιστεί -τι λέτε;» έγραψε η Στέρτζον σε ανάρτησή της στο Twitter.
Τελευταία τροποποίηση στις 19:53 - 10 Δεκ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.