ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέι: Σε εξέλιξη η καταμέτρηση ψήφων επί της πρότασης μομφής

23:53 - 12 Δεκ 2018 | Ειδήσεις
Μέι: Σε εξέλιξη η καταμέτρηση ψήφων επί της πρότασης μομφής
Σε εξέλιξη βρίσκεται η καταμέτρηση των ψήφων στην κρίσιμη ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής που έχει κατατεθεί σε βάρος της ηγέτιδας των Συντηρητικών, πρωθυπουργού της Βρετανίας, Τερέζα Μέι.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, σχεδόν 200 βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος δήλωσαν δημοσίως ότι στηρίζουν με τη ψήφο τους την επικεφαλής της βρετανικής κυβέρνησης.

Νωρίτερα, η Τερέζα Μέι άφησε υπονοούμενα, σε στελέχη των Τόρις, ότι ακόμη και αν κερδίσει, θα παραιτηθεί πριν από τις επόμενες εκλογές. Σύμφωνα με πηγές της Ντάουνινγκ Στριτ, τις οποίες επικαλείται η «Guardian», στόχος της Βρετανίδας πρωθυπουργού είναι να περάσει το μήνυμα ότι προτεραιότητά της είναι το μέλλον του Brexit και όχι η πολιτική της καριέρα.

Στο μεταξύ, την απόφασή της να μην είναι υποψήφια στις επόμενες γενικές εκλογές ανακοίνωσε απόψε στους βουλευτές του κόμματός της η Τερέζα Μέι, όπως ανέφερε ένας βουλευτής που ήταν παρών στη συνάντηση αυτή. Η Μέι τόνισε επίσης ότι δεν πρόκειται να προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές.

Μιλώντας στα μέλη της «Επιτροπής 1922», είπε ότι η συγκεκριμένη χρονική περίοδος είναι «πολύ πολύ άσχημη» για να προχωρήσει το κόμμα σε αντικατάσταση της ηγεσίας του, καθώς θα πρέπει να ολοκληρώσει με επιτυχία και εγκαίρως τη διαδικασία του Brexit.

Τελευταία τροποποίηση στις 23:55 - 12 Δεκ 2018
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.