ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σιδηροδρομικό δυστύχημα με πολλούς νεκρούς στη Δανία

12:22 - 02 Ιαν 2019 | Ειδήσεις
Σιδηροδρομικό δυστύχημα με πολλούς νεκρούς στη Δανία
Σιδηροδρομικό δυστύχημα με πολλούς νεκρούς, σύμφωνα με την αστυνομία, σημειώθηκε πάνω σε γέφυρα στη Δανία. Οι πρώτες πληφοροείες κάνουν λόγο για τουλάχιστον έξι νεκρούς και οκτώ τραυματίες.

Το Reuters σημειώνει πως το δυστύχημα σημειώθηκε στη γέφυρα που συνδέει τα δύο μεταλύτερα νησιά της χώρας, την Ζηλανδία και την Φιονία. Στο τηλεγράφημά του, ωστόσο, για την ώρα δεν δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το συμβάν. Πώς συνέβη κλπ.

Η γέφυρα πάντως αυτή την ώρα είναι κλειστή και στο σημείο έχουν σπεύσει ασθενοφόρα και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

«Σε αυτό το στάδιο, δεν μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες ούτε για τα αίτια του δυστυχήματος ούτε για την κατάσταση των επιβατών. Αποφύγετε τις υποθέσεις, τα σενάρια και την διάδοση φημών. Θα σας ενημερώσουμε αμέσως μόλις υπάρχει αυτή η δυνατότητα» έγραψε σε ανάρτησή της η Αστυνομία της Φιονίας.

Σύμφωνα με το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι DR, που επικαλείται εκπρόσωπο της σιδηροδρομικής εταιρείας DSB, το περιστατικό συνέβη στις 07:30 τοπική ώρα.

Πολλά τοπικά ΜΜΕ ωστόσο αναφέρουν ότι το δυστύχημα προκλήθηκε όταν αντικείμενα έπεσαν λόγω της κακοκαιρίας από εμπορικό τρένο και χτύπησαν επιβατικό τρένο με 131 επιβάτες που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:59 - 02 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.