ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τραπμ αποχώρησε από τη συζήτηση για το «Shutdown»

10:45 - 10 Ιαν 2019 | Ειδήσεις
Ο Τραπμ αποχώρησε από τη συζήτηση για το «Shutdown»
«Τους ρώτησα τι θα συμβεί σε 30 ημέρες αν ανοίξω τις υπηρεσίες, αν θα εγκρίνουν τη ασφάλεια των συνόρων, η οποία περιλαμβάνει και το τείχος ή τον φράχτη. Η Νάνσι είπε “όχι”. Είπα bye-bye. Δεν υπάρχει άλλη λύση», έγραψε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ στο Twitter.

Για ακόμα μια ημέρα ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι συνεχίζει κανονικά το shutdown των ομοσπονδιακών υπηρεσιών της χώρας σε συνάντηση που πραγματοποίησε με τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

 

«Ο πρόεδρος φαίνεται αναίσθητος. Νομίζει ότι θα ζητήσουν χρήματα από τον πατέρα τους. Δεν γίνεται», δήλωσε από την πλευρά της η Πελόζι, ενώ ο Σούμερ επιβεβαίωσε ότι ο Τραμπ άνοιξε την πόρτα και έφυγε. «Για μία ακόμη φορά, είδαμε μία έκρηξη οργής, επειδή δεν έγινε το δικό του», δήλωσε αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος δεν αφήνει περιθώρια διαπραγμάτευσης.

 

Κατά τη 19η ημέρα της μερικής παράλυσης των ομοσπονδιακών υπηρεσιών, οι διαπραγματεύσεις για την επίμαχη χρηματοδότηση των 5 και πλέον δισεκατομμυρίων δολαρίων για το τείχος στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού παραμένουν σε σημείο μηδέν.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.