ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

BBC: Παραιτούνται βουλευτές των Εργατικών

12:18 - 18 Φεβ 2019 | Ειδήσεις
BBC: Παραιτούνται βουλευτές των Εργατικών
Μικρή ομάδα βουλευτών του βρετανικού αντιπολιτευτικού κόμματος των Εργατικών πρόκειται να αποχωρήσει από το κόμμα, αναφέρει το BBC, σε δημοσίευμα του τη Δευτέρα.

Εμφανίζονται δυσαρεστημένοι από την προσέγγιση του επικεφαλής Τζέρεμι Κόρμπιν όσον αφορά το Brexit και τη διαχείριση των κατηγοριών για αντισημιτικά περιστατικά στους κόλπους του κόμματος.

 

Όπως μεταδίδει το Reuters, είναι δυσαρεστημένοι από την προσέγγιση του επικεφαλής Τζέρεμι Κόρμπιν όσον αφορά το Brexit και τη διαχείριση των κατηγοριών για αντισημητικά περιστατικά στους κόλπους του κόμματος.

 

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του κόμματος , Τομ Γουάτσον, τους κάλεσε προηγουμένως να διατηρήσουν την ενότητα του κόμματος.

 

«Το Εργατικό Κόμμα στο οποίο ενταχθήκαμε και στο οποίο πιστεύαμε, δεν είναι πια το σημερινό Εργατικό Κόμμα. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να το σώσουμε, αλλά είναι όμηρος από την πολιτική της σκληρής αριστεράς», είπε ο βουλευτής Chris Leslie, σε συνέντευξη Τύπου.

 

Οι επτά βουλευτές είναι οι:  Luciana Berger, Leslie, Angela Smith, Gavin Shuker, Chuka Umunna, Mike Gapes και Ann Coffey. Θα διατηρήσουν την έδρα τους στο κοινοβούλιο υπό τον τίτλο «Η ανεξάρτητη ομάδα».

 
Τελευταία τροποποίηση στις 14:19 - 18 Φεβ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.