ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέι: Θα παραιτηθώ, αν ψηφιστεί η συμφωνία μου

13:21 - 25 Μαρ 2019 | Ειδήσεις
Μέι: Θα παραιτηθώ, αν ψηφιστεί η συμφωνία μου
Σε μία ακόμη προσπάθεια να πείσει τους βουλευτές του κόμματός της να υπερψηφίσουν τη συμφωνία που έχει συνάψει με την ΕΕ για το Brexit, η Τερέζα Μέι υπόσχεται ακόμα και την παραίτησή της.

Η Βρετανίδα πρωθυπουργός Τερέζα Μέι υποσχέθηκε την Κυριακή σε αντάρτες βουλευτές πως θα παραιτηθεί, αν ψηφίσουν την δύο φορές καταψηφισθείσα συμφωνία της για το διαζύγιο με την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με το ITV News.

«Πληροφορούμαι από αξιόπιστη πηγή πως η Τερέζα Μέι είπε στον Μπόρις Τζόνσον, τον Ίαν Ντάνκαν Σμιθ, τον Στιβ Μπέικερ, τον Τζέικομπ Ρις-Μογκ, τον Ντέιβιντ Ντέιβις και άλλους στο Τσέκερς πως θα παραιτηθεί, αν ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας της, περιλαμβανομένου του backstop που μισούν», έγραψε σύμφωνα με το ΑΠΕ ο πολιτικός συντάκτης του ITV Ρόμπερτ Πρέστον.

«Όμως δεν έδωσε κάτι συγκεκριμένο. Έτσι δεν υπάρχει πολλή εμπιστοσύνη ότι πράγματι θα παραιτηθεί», έγραψε ο Πρέστον.

Υπενθυμίζεται πως το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ ενάντια στην Τερέζα Μέι, με δημοσιεύματα να αποκαλύπτουν διαβουλεύσεις εντός του υπουργικό της συμβουλίου, προκειμένου να την... ανατρέψουν και να την οδηγήσουν σε αποχώρηση από την πρωθυπουργία.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:20 - 25 Μαρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.