ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Brexit: Αλλαγές στη συμφωνία ζητούν οι Εργατικοί από τη Μέι

20:38 - 05 Απρ 2019 | Ειδήσεις
Brexit: Αλλαγές στη συμφωνία ζητούν οι Εργατικοί από τη Μέι
Ουσιώδεις και πραγματικές αλλαγές στη συμφωνία του Brexit ζητούν οι Εργατικοί από τη Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, προκειμένου να βγει η χώρα από την αδιέξοδη κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα.

"Είμασε απογοητευμένοι που η κυβέρνηση δεν έχει προσφέρει μια πραγματική αλλαγή ή έναν συμβιβασμό", ανέφερε ένας εκπρόσωπος του κόμματος σε ανακοίνωση που εξέδωσε. "Καλούμε την πρωθυπουργό να παρουσιάσει αυθεντικές αλλαγές στη Συμφωνία της, σε μια προσπάθεια να βρεθεί μια εναλλακτική λύση η οποία θα μπορούσε να υποστηριχθεί στο κοινοβούλιο και να ενώσει τη χώρα", πρόσθεσε.

Λίγο αργότερα, ο εκπρόσωπος των Εργατικών Κιρ Στάρμερ έγραψε στο Twitter: "Μέχρι στιγμής, η κυβέρνηση δεν εκφράζει κάποια πραγματική αλλαγή στη διατύπωση της πολιτικής διακήρυξης", αναφέρει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Την Τετάρτη και οι δύο πλευρές χαρακτήρισαν "εποικοδομητικό" τον πρώτο γύρο των συνομιλιών, οι οποίες συνεχίστηκαν χθες και σήμερα. Η Μέι πρότεινε αυτή τη διαπραγμάτευση αφού η Συμφωνία Αποχώρησης απορρίφθηκε τρεις φορές από τους βουλευτές.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.