ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρετανία: Νέα ταξιδιωτική οδηγία για τη Σρι Λάνκα

19:46 - 25 Απρ 2019 | Ειδήσεις
Βρετανία: Νέα ταξιδιωτική οδηγία για τη Σρι Λάνκα
Νέα ταξιδιωτική οδηγία εξέδωσε η Μεγάλη Βρετανία, με την οποία προειδοποιεί τους πολίτες να μη μεταβούν στη Σρι Λάνκα, διότι είναι πιθανή μία νέα τρομοκρατική επίθεση στη χώρα.

Το Φόρειν Όφις ανέφερε ότι μελλοντικές επιθέσεις μπορεί να αδιάκριτες, συμπεριλαμβανομένων και τοποθεσιών που επισκέπτονται ξένοι.

"Σε συνέχεια των φρικιαστικών επιθέσεων της Κυριακής του Πάσχα και της εν εξελίξει επιχείρησης ασφαλείας της Σρι Λάνκα, αποφάσισα να ενημερώσω την ταξιδιωτική οδηγία για τους Βρετανούς υπηκόους να μην ταξιδεύουν στη χώρα εκτός και κρίνεται απαραίτητο", δήλωσε ο Βρετανός ΥΠΕΞ Τζέρεμι Χαντ. "Θα συνεχίσουμε να εξετάζουμε στενά και διαρκώς αυτή την απόφαση", πρόσθεσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Όπως υπογραμμίζει η νέα ταξιδιωτική οδηγία: "Οι τρομοκράτες είναι πολύ πιθανόν να εξαπολύσουν επιθέσεις στην Σρι Λάνκα".

Το Φόρειν Όφις συμβούλεψε όποιους Βρετανούς βρεθούν στη Σρι Λάνκα να ακολουθούν τις συμβουλές των τοπικών αρχών ασφαλείας, να κρατούν χαμηλό προφίλ, να αποφεύγουν πολυσύχναστα δημόσια μέρη και να αποφεύγουν να ταξιδεύουν κατά την διάρκεια απαγορεύσεων κυκλοφορίας.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:01 - 25 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.