ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μπερλουσκόνι: Είμαι καλά και έτοιμος για τις εκλογές

19:22 - 30 Απρ 2019 | Ειδήσεις
Μπερλουσκόνι: Είμαι καλά και έτοιμος για τις εκλογές
Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι εισήχθη νωρίτερα σε νοσοκομείο, με προβλήματα στα νεφρά, αλλά όπως διαβεβαίωσε ο ίδιος, είναι «καλά και έτοιμος» για την αναμέτρηση των ευρωεκλογών.

«Είμαι καλά κι έτοιμος για την προεκλογική εκστρατεία» έγραψε ο επιχειρηματίας στο Twitter.

Ο μεγιστάνας των ΜΜΕ, που υπέστη κολικό του νεφρού, θα χρειαστεί να περάσει τη νύχτα στο νοσοκομείο του Μιλάνου, όπου μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί, έγινε γνωστό από ιταλικά ΜΜΕ.

«Ο πρόεδρος της Forza Italia Σίλβιο Μπερλουσκόνι πάει καλά και θα ακολουθήσει μια θεραπεία με αναλγητικά στο νοσοκομείο Σαν Ραφαέλε, όπου θα παραμείνει υπό νοσηλεία απόψε» δήλωσε στον Τύπο η γερουσιαστής Λίσια Ρονζούλι, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Ο Μπερλουσκόνι επρόκειτο να συμμετάσχει σήμερα στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση των υποψηφίων του κινήματός του στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, όμως ο γιατρός του το απαγόρευσε «κατηγορηματικά», εξήγησε η Ρονζούλι.

Σε ένα γραπτό μήνυμα που έστειλε στους συμμετέχοντες στην εκδήλωση, ο πρώην πρωθυπουργός διαβεβαιώνει ότι οι «υπέρμαχοι της εθνικής κυριαρχίας, αρχής γενομένης από την ακροδεξιά Λέγκα, αν και πέτυχαν ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα στην Ιταλία, θα απομονωθούν στην Ευρώπη».

Τελευταία τροποποίηση στις 19:35 - 30 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.