ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Premier League: Πρωταθλήτρια με ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι

20:05 - 12 Μαϊ 2019 | Ειδήσεις
Premier League: Πρωταθλήτρια με ανατροπή η Μάντσεστερ Σίτι
Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 4-1 τη Μπράιτον με ανατροπή και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Premier League για δεύτερη διαδοχική σεζόν. Η Λίβερπουλ έμεινε στη δεύτερη θέση παρά τους 97 βαθμούς που συγκέντρωσε μετά και το 2-0 απέναντι στη Γουλβς.

Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ συγκέντρωσαν από κοινού 195 βαθμούς αυτή τη σεζόν και είναι οι περισσότεροι σε άθροισμα που έχουν κατακτηθεί από τους δύο πρώτους στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου. Οι 97 βαθμοί που μάζεψε η Λίβερπουλ θα ήταν αρκετοί για την ίδια να κατακτήσει το πρωτάθλημα στα 25 από τα 26 προηγούμενα!

Η φιναλίστ του Europa League Τσέλσι μετά το 0-0 με τη Λέστερ κατέλαβε την τρίτη θέση με 72 βαθμούς, ενώ η φιναλίστ του Champions League Τότεναμ έμεινε τέταρτη με 71, μετά το 2-2 με την Έβερτον στο Λονδίνο.

Η έτερη φιναλίστ του Europa League, Άρσεναλ, επικράτησε 3-1 εκτός έδρας της Μπέρνλι με δύο γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, που έφτασε τα 22, και τερμάτισε πέμπτη, που σημαίνει ότι προκρίθηκε στους ομίλους του Europa της νέας σεζόν, εκτός και αν κατακτήσει τη φετινή διοργάνωση και παίξει στο Champions League το 2019-2020. Βασικός για τους "κανονιέρηδες" αγωνίστηκε ο Ντίνος Μαυροπάνος, που τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή στο 34'.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκλεισε με ήττα τη φετινή πολύ κακή χρονιά, 0-2 από την υποβιβασμένη Κάρντιφ. Η ομάδα του Σόλσκιερ έμεινε έκτη και θα αγωνιστεί στα προκριματικά για την είσοδό της στους ομίλους του Europa League.

Yπενθυμίζεται ότι υποβιβάστηκαν οι Κάρντιφ, Φούλαμ και Χάντερσφιλντ.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:37 - 12 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.