ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημοκρατικοί: Ο δήμαρχος Νέας Υόρκης στους υποψηφίους για το 2020

15:08 - 16 Μαϊ 2019 | Ειδήσεις
Δημοκρατικοί: Ο δήμαρχος Νέας Υόρκης στους υποψηφίους για το 2020
Μετά τον Τζο Μπάιντεν και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο προστίθεται στη λίστα των υποψηφίων για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές του 2020.

Την υποψηφιότητά του, η οποία ανεβάζει τον αριθμό των υποψηφίων του Δημοκρατικού Κόμματος στους 23, ανακοίνωσε ο ίδιος ο ντε Μπλάζιο και επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της προεκλογικής του εκστρατείας, έπειτα από μήνες εικασιών για τις προθέσεις του.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, ο οποίος δεν μπορεί να διεκδικήσει τρίτη θητεία για τη θέση αυτή, εμφανίστηκε το 2013 ως η ηγετική φωνή της αριστερής πτέρυγας των Δημοκρατικών. Ωστόσο δεν έχει καταφέρει να χτίσει ένα εθνικό προφίλ και η δημοτικότητά του έχει σημειώσει πτώση έπειτα από αρκετές πολιτικές αποτυχίες.

Αφότου ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, το Σαββατοκύριακο ο Ντε Μλάζιο θα επισκεφθεί την Άιοβα και τη Νότια Καρολίνα, όπου θα κηρύξει επισήμως την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του.

«Είμαι Νεοϋορκέζος. Γνωρίζω τα νταηλίκια του Τραμπ εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι καινούρια ούτε για μένα ούτε για κανέναν άλλον εδώ. Και ξέρω πώς να αναμετρηθώ μαζί του», αναφέρει ο ντε Μπλάζιο στο βίντεο της υποψηφιότητάς του,  το οποίο είναι γεμάτο με εικόνες της Νέας Υόρκης.. «Πρέπει να σταματήσουμε τον Ντόναλντ Τραμπ. Τον έχω νικήσει στο παρελθόν και θα το κάνω ξανά», σημειώνει.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.