ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βρετανία - Δημοσκόπηση: Φάρατζ και Φιλελεύθεροι στις δύο πρώτες θέσεις

19:27 - 17 Μαϊ 2019 | Ειδήσεις
Βρετανία - Δημοσκόπηση: Φάρατζ και Φιλελεύθεροι στις δύο πρώτες θέσεις
Στην πρώτη θέση αναδεικνύεται το Brexit του Νάιτζελ Φάρατζ σε νέα δημοσκόπηση της YouGov για την εφημερίδα Times ενόψει των ευρωεκλογών, με ποσοστό 35%. Στη δεύτερη θέση ακολουθούν οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες.

Οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες συγκεντρώνουν 16%, ανεβάζοντας το ποσοστό τους κατά μία μονάδα, σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, και οι Εργατικοί 15%, χάνοντας μία μονάδα. Οι Πράσινοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση με 10% και το Κόμμα των Συντηρητικών 9%, ενώ το κόμμα Αλλαγή στη Βρετανία συγκεντρώνει 5%.

Για την δημοσκόπηση ρωτήθηκαν πάνω από 7.000 Βρετανοί πολίτες, για το διάστημα από την Κυριακή έως σήμερα, αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Η δημοτικότητα του Φαράτζ κάθε άλλο παρά επηρεάζεται από αρνητικά δημοσιεύματα, όπως φαίνεται σε δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών. Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε στο δελτίο ειδήσεών του το Channel 4, ο επιχειρηματίας και πρώην δωρητής του Ukip και της εκστρατείας Leave, Άρον Μπανκς, φαίνεται ότι συνέχισε να χρηματοδοτεί τον Νάιτζελ Φαράτζ και μετά το δημοψήφισμα για το Brexit, παρ' όλο που τότε ο τελευταίος είχε παραιτηθεί από το Ukip.


Τελευταία τροποποίηση στις 19:38 - 17 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.