ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ευρωεκλογές:Η οικονομική ελίτ της ΕΕ παροτρύνει τους Ευρωπαίους να ψηφίσουν!

19:45 - 21 Μαϊ 2019 | Ειδήσεις
Ευρωεκλογές:Η οικονομική ελίτ της ΕΕ παροτρύνει τους Ευρωπαίους να ψηφίσουν!
Μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρίες και οικονομικοί κολοσσοί της ΕΕ, ανέλαβαν, όχι προφανώς χωρίς προσδοκώμενο κέρδος, να σηκώσουν τους ευρωπαίους από τους καναπέδες και να τους πείσουν να ψηφίσουν στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ευρωεκλογών οικονομικοί κολοσσοί όπως η Lufthansa, η Volkswagen, Spotify, Vogue Uomo, Snapchat, Lime, Tinder,  Telecom, King και Business Europe παίρνουν δημόσια θέση υπέρ της μεγαλύτερης συμμετοχής των ευρωπαίων πολιτών στις ευρωεκλογές, χωρίς να εξηγούν επακριβώς τα αίτια αυτής τους της πρωτοβουλίας.

Έτσι:

*H αεροπορική εταιρεία Lufthansa παρακινεί τους πολίτες να πουν Ναι στην Ευρώπη με μήνυμα που τοποθέτησε στα αεροπλάνα της.

*Η Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen, για να προωθήσει τη θεσμική εκστρατεία, στέλνει το μήνυμα η “Η Volkswagen ψηφίζει για την Ευρώπη” με ένα μεγάλο πανό που τοποθέτησε σε ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια της στη Γερμανία 

*Το Spotify το οποίο προσφέρει δικτυακές υπηρεσίες "μετάδοσης" (streaming) μουσικής έχει ειδική λίστα με τραγούδια για τις Ευρωπαϊκές Εκλογές και μέσω εφαρμογής στέλνει μηνύματα και ανακοινώσεις στους χρήστες για τις Ευρωεκλογές.

Νίκος Ρούσσης - Στρασβούργο

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.