ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλειστοί δρόμοι γύρω από τον Λευκό Οίκο λόγω ύποπτου πακέτου

19:12 - 24 Ιουν 2019 | Ειδήσεις
Κλειστοί δρόμοι γύρω από τον Λευκό Οίκο λόγω ύποπτου πακέτου
Οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες έχουν σπεύσει στο σημείο κοντά στο Λευκό Οίκο όπου εντοπίστηκε ύποπτο πακέτο, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Πεζόδρομοι και οδοί γύρω από το σημείο έχουν αποκλειστεί μέχρι αξιωματούχοι να αξιολογήσουν την κατάσταση. Σύμφωνα με ανάρτηση του τμήματος μυστικών υπηρεσιών στο Twitter, αναφέρεται ότι το πακέτο εντοπίστηκε στη Pennsylvania Ave, ενώ έχει αποκλειστεί και το πάρκο Lafayette που βρίσκεται μπροστά από τον Λευκό Οίκο.

Ακόμη, δημοσιογράφοι γράφουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έχουν αποκλειστεί εντός του Λευκού Οίκου και έχουν μεταφερθεί στο δωμάτιο συνέντευξης Τύπου, ενώ ενημερώθηκαν από αξιωματούχο ότι δεν μπορούν να βγούν από το κτίριο καθώς «αντιμετωπίζουν ένα περιστατικό στην Pennsylvania Avenue».

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει ο Independent επικαλούμενος γραπτή ανακοίνωσή τους, ένα άτομο έχει συλληφθεί και κατηγορείται για «παράνομη είσοδο», ενώ το σακίδιο που είχε στην πλάτη του έχει ήδη ελεγχεί από τις αρχές. Το όνομα του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Από την πλευρά του ο Λευκός Οίκος δεν έχει εκδώσει κάποια επίσημη ανακοίνωση για το περιστατικό.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.