ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μέρκελ: Όπως ήρθε το τρέμουλο, έτσι θα φύγει

18:00 - 29 Ιουν 2019 | Ειδήσεις
Μέρκελ: Όπως ήρθε το τρέμουλο, έτσι θα φύγει
Ανησυχία είχε προκαλέσει η εικόνα της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άγκελα Μέρκελ το τελευταίο διάστημα. Η ίδια έσπευσε από τη σύνοδο των G20 στην Ιαπωνία να δώσει διαβεβαιώσεις πως είναι καλά στην υγεία της.

«Δεν έχω κάτι να αναφέρω, είμαι καλά. Όπως ήρθε, έτσι θα φύγει» επεσήμανε, χαρακτηριστικά, σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους, αναφερόμενη στα δύο περιστατικά, στα οποία εθεάθη να τρέμει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες έχει ξεσπάσει μία δημόσια συζήτηση σχετικά με την υγεία της Μέρκελ και το αν παραμένει ικανή να ασκεί τα καθήκοντά της.

Στο μεταξύ, η συμπρόεδρος των Πρασίνων, Αναλένα Μπέρμποκ, απολογήθηκε και ζήτησε συγγνώμη για την προσπάθειά της να συνδέσει το τρέμουλο της Καγκελαρίου με την… κλιματική αλλαγή.

 «Ακόμη και για την Καγκελάριο είναι σαφές ότι αυτό το καλοκαίρι με τις υψηλές θερμοκρασίες έχει επιπτώσεις στην υγεία» δήλωσε την Παρασκευή, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.

«Αυτή η δήλωση ήταν λάθος. Συνέδεσα απερίσκεπτα κάποια θέματα που δεν συνδέονται» επεσήμανε το Σάββατο, σε ανάρτησή της στο Twitter.

Γνωστοποίησε δε, ότι έχει ήδη ζητήσει συγγνώμη από τη Μέρκελ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.