ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τουρκία: Το πολεμικό ναυτικό παρακολουθεί τα γεωτρύπανα στην Ανατολική Μεσόγειο

22:26 - 23 Ιουλ 2019 | Ειδήσεις
Τουρκία: Το πολεμικό ναυτικό παρακολουθεί τα γεωτρύπανα στην Ανατολική Μεσόγειο
Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας δημοσίευσε εικόνες από τα τουρκικά γεωτρύπανα στην ανατολική Μεσόγειο, τα οποία συνοδεύουν πλοία του τουρκικού πολεμικού ναυτικού.

«Το πολεμικό μας ναυτικό παρακολουθεί συνεχώς και αδιάκοπα τα πλοία μας στην Ανατολική Μεσόγειο που διεξάγουν εργασίες γεώτρηση από αέρος με μη επανδρωμένα αεροσκάφη τύπου Bayraktar TB-2, αεροπλάνα και ελικόπτερα του λιμενικού, από θαλάσσης με υποβρύχια, κορβέτες και τορπιλάκατους», αναφέρει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας.

tourkia to nautiko mas parakolouthei ta plota geotrupana

Την ίδια ώρα τουρκικές εταιρείες μόνο και προσωπικό παραμένουν στο τουρκικό γεωτρύπανο «Φατίχ» (Πορθητής), έπειτα από την αποχώρηση των τελευταίων δύο διεθνών εταιρειών που είχαν παραμείνει εν μέρει σε υποστήριξη των παράνομων δραστηριοτήτων του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο εξειδικευμένες εταιρείες που παρέμειναν μετά την αποχώρηση των υπόλοιπων εταιρειών μόλις το «Φατίχ» πήρε θέση για παράνομη γεώτρηση, την Παρασκευή αποχώρησαν πλήρως και οι εν λόγω δύο διεθνείς εταιρείες που απέμειναν, γεγονός που σημαίνει ότι το «Φατίχ» μένει χωρίς την απαραίτητη εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.