ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εντοπίστηκε νεκρή η 15χρονη που αγνοούνταν στη Μαλαισία

19:07 - 13 Αυγ 2019 | Ειδήσεις
Εντοπίστηκε νεκρή η 15χρονη που αγνοούνταν στη Μαλαισία
Το άψυχο σώμα της 15χρονης Nora Quoirin, που αγνοούνταν τις τελευταίες μέρες στη Μαλαισία, όπου είχε πάει για διακοπές με τους γονείς της, εντόπισαν οι αστυνομικές Αρχές, μέσα σε περιοχή με πυκνή βλάστηση.

Η Nora, που ήταν παιδί με ειδικές ανάγκες (είχε γεννηθεί με μια διαταραχή που επηρέαζε την ανάπτυξη του εγκεφάλου), εξαφανίστηκε από το δωμάτιο στο οποίο διέμενε, στο θέρετρο Ντεσούν, στις 4 Αυγούστου. 

Η αστυνομία έκανε γνωστό πως οι γονείς της 15χρονης, με καταγωγή από Ιρλανδία και Γαλλία προχώρησαν στην αναγνώριση της ταυτότητας του πτώματος, το οποίο εντόπισαν διασώστες την Τρίτη. Η νεκροψία που θα ακολουθήσει, θα δείξει περισσότερεα στοιχεία για τις συνθήκες του θανάτου της Nora Quoirin, στην επιχείρηση εντοπισμού της οποίας συμμετείχαν 350 άνθρωποι, μέσα στην πυκνή ζούγκλα που βρίσκεται δίπλα στο θέρετρο. 

Οι Αρχές αντιμετώπισαν από την αρχή την υπόθεση σαν περίπτωση εξαφάνισης, ωστόσο οι γονείς της έκαναν λόγο για πιθανή απαγωγή. Μάλιστα, τη Δευτέρα έκαναν γνωστό πως προσέφεραν 10.000 λίρες σαν ανταμοιβή για την παροχή βοήθειας στην εύρεση του παιδιού τους.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.