ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χονγκ-Κονγκ: Η Cathay απέλυσε δύο πιλότους λόγω συμμετοχής στις διαδηλώσεις

15:33 - 14 Αυγ 2019 | Ειδήσεις
Χονγκ-Κονγκ: Η Cathay απέλυσε δύο πιλότους λόγω συμμετοχής στις διαδηλώσεις
Δύο πιλότους απέλυσε η Cathay Pacific Airways, σύμφωνα με σημερινή της ανακοίνωση, μετά την διαθεσιμότητα που τους είχε θέσει μία εβδομάδα νωρίτερα λόγω ανάμειξής τους στις διαμαρτυρίες στο Χονγκ Κονγκ.

«Σε απάντηση σε ερωτήσεις των μέσων ενημέρωσης, η Cathay Pacific επιβεβαιώνει πως τερματίσθηκε η απασχόληση δύο πιλότων βάσει των όρων και των προϋποθέσεων των συμβολαίων πρόσληψής τους», ανέφερε σε δήλωσή της που δημοσιοποιήθηκε με email η αεροπορική εταιρεία, η οποία έχει την έδρα της στο Χονγκ Κονγκ.

Η κινεζική ρυθμιστική αρχή αεροπορίας ζήτησε την περασμένη εβδομάδα από την Cathay να παύσει προσωπικό που συμμετέχει σε παράνομες διαδηλώσεις στην πόλη.

Η αεροπορική εταιρεία έθεσε αργότερα σε διαθεσιμότητα έναν πιλότο, που ήταν μεταξύ των περισσότερων από 40 προσώπων, σε βάρος των οποίων απαγγέλθηκαν κατηγορίες ότι συμμετείχαν σε βίαιες συγκρούσεις με την αστυνομία κοντά στο γραφείο του εκπροσώπου του Πεκίνου στο Χονγκ Κονγκ. Η εταιρεία, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, έθεσε χθες σε διαθεσιμότητα έναν δεύτερο πιλότο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.