ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι δικηγόροι του Έπσταϊν αμφισβητούν ότι αυτοκτόνησε

11:13 - 17 Αυγ 2019 | Ειδήσεις
Οι δικηγόροι του Έπσταϊν αμφισβητούν ότι αυτοκτόνησε
Τα αποτελέσματα της νεκροψίας του Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το περασμένο Σάββατο στο κελί του στη φυλακή, επιβεβαίωσαν πως αμερικανός χρηματιστής αυτοκτόνησε δι' απαγχονισμού, ωστόσο, οι δικηγόροι του αμφισβητούν το πόρισμα.

Ο επικεφαλής της ιατροδικαστικής υπηρεσίας της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε σε σύντομη ανακοίνωση πως ο θάνατός του οφειλόταν σε «αυτοκτονία» με «απαγχονισμό».

«Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τα συμπεράσματα» της νεκροψίας, έσπευσαν, όμως να δηλώσουν οι δικηγόροι του Τζέφρι Έπσταϊν σε ανακοίνωση που εξέδωσαν και την οποία επικαλούνται τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ανώνυμοι αξιωματούχοι, τους οποίους επικαλούνται οι New York Times, ανέφεραν πως ο πολυεκατομμυριούχος, ο οποίος κατηγορείται ότι είχε οργανώσει ένα εκτεταμένο δίκτυο σεξουαλικής εκμετάλλευσης κοριτσιών ηλικίας μερικές φορές μόλις 14 ετών, χρησιμοποίησε τα σεντόνια του για να αυτοκτονήσει.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι δικηγόροι του Τζέφρι Έπσταϊν αναφέρουν πως θέλουν να δουν όλες τις καταγραφές από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονταν κοντά στο κελί του τη στιγμή του θανάτου του.

Ούτε λίγο ούτε πολύ καταγγέλλουν τις συνθήκες ασφαλείας στη φυλακή και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο Έπσταϊν να έχασε τη ζωή του από μία "στημένη" αυτοκτονία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.