ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα επίθεση Τραμπ εναντίον Μπάιντεν: «Λεηλατεί ξένες χώρες»

21:39 - 04 Οκτ 2019 | Ειδήσεις
Νέα επίθεση Τραμπ εναντίον Μπάιντεν: «Λεηλατεί ξένες χώρες»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ «κατακεραύνωσε» σήμερα τον πολιτικό αντίπαλό του, Τζο Μπάιντεν, κατηγορώντας εκείνον και τον γιο του, Χάντερ Μπάιντεν, ότι «λεηλατούν ξένες χώρες».

«Έχω παρακολουθήσει τον Μπάιντεν τα τελευταία χρόνια και ο Μπάιντεν δεν είναι κι ο εξυπνότερος άνθρωπος. Τον έβγαλε από τη σωρό των σκουπιδιών ο Ομπάμα» υποστήριξε ο Ρεπουμπλικάνος, αναφερόμενος στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Τραμπ είπε, επίσης, πως δεν πιστεύει ότι ο Μπάιντεν θα επικρατήσει στην κούρσα για το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2020 «Ειλικρινά, εάν κέρδιζε, θα χαιρόμουν πολύ. Νομίζω ότι θα ήταν εύκολος αντίπαλος».

Εν τω μεταξύ, ο Αμερικανός πρόεδρος εμφανίστηκε πεπεισμένος ότι θα κέρδιζε τη δοκιμασία για την παραπομπή του στη Γερουσία και θα παρέμενε στην εξουσία. «Θα το πάμε στη Γερουσία και θα κερδίσουμε. Οι Ρεπουμπλικανοί είναι πολύ ενωμένοι» υπογράμμισε, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα κερδίσουν τις εκλογές του 2020.

Κάνοντας δηλώσεις σε δημοσιογράφους έξω από τον Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ τόνισε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επανειλημμένως ότι «Δεν νοιάζομαι για την πολιτική. Νοιάζομαι για τη διαφθορά», χωρίς να δεσμευθεί ότι θα συνεργαστεί με μια έρευνα με το αίτημα της καθαίρεσής του απαντώντας στο σχετικό ερώτημα ότι «Δεν γνωρίζω, αυτό θα εξαρτηθεί από τους δικηγόρους».

Τελευταία τροποποίηση στις 20:45 - 04 Οκτ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.