ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο βηματισμό της Ασίας και της Wall θα κινηθεί η Ευρώπη

10:20 - 08 Ιουν 2007 | Ειδήσεις
Στο «κόκκινο» αναμένεται να βρεθούν κατά την τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδας οι ευρωπαϊκές κεφαλαιαγορές, καθώς η αύξηση των αποδόσεων στα ομόλογα μείωσε την ελκυστικότητα των μετοχών στις ΗΠΑ και την Ασία.

Σε αρνητικό έδαφος αναμένεται να βρεθεί ο κλάδος πετρελαίου με πρωταγωνίστριες τις BP και Total, μετά την υποχώρηση του αργού από τα υψηλότερα επίπεδα εννέα μηνών.

Οι τίτλοι της Rio Tinto ενδέχεται να οδηγήσουν σε κατώτερα επίπεδα τον κλάδο των μεταλλουργικών, μετά την υποχώρηση της τιμής του χαλκού στην Ασία. \

Αντίθετα, σε θετική τροχιά θα κινηθεί η BNP Paribas, μετά από δημοσίευαμ της Les Echos, σύμφωνα με την οποία η Societe Generale εξετάζει την κατάθεση προσφοράς για την εξαγορά του πιστωτικού ιδρύματος.

Κινητικότητα θα καταγράψει η Infineon Technologies, η δεύτερη μεγαλύτερη παραγωγός ημιαγωγών στην Ευρώπη, μετά την ανακοίνωση της National Semiconductor για αυξημένα κέρδη που ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών.

Στο επίκεντρο και η Royal Dutch Shell, μετά την αναβάθμιση από την Merrill Lynch για τη σύσταση της μετοχής από neutral σε buy.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.