ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραμπ για Συρία: Πρέπει να τελειώνουμε με αυτούς τους πολέμους

15:25 - 07 Οκτ 2019 | Ειδήσεις
Τραμπ για Συρία: Πρέπει να τελειώνουμε με αυτούς τους πολέμους
Στο θέμα της Συρίας αναφέρθηκε με αναρτήσεις του στο twitter ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, σημειώνοντας ότι «είναι καιρός για εμάς να φύγουμε από αυτούς τους γελοίους Ατέλειωτους Πολέμους».

«Oι Ηνωμένες Πολιτείες επρόκειτο να μείνουν στη Συρία για 30 μέρες, πριν από πολλά χρόνια. Μείναμε και μπήκαμε πιο βαθιά και πιο βαθιά στη μάχη, χωρίς στόχο. Όταν πήγα στην Ουάσιγκτον, ο ISIS ήταν ανεξέλεγκτος στην περιοχή. Γρήγορα νικήσαμε το 100% του Χαλιφάτου του ISIS, συμπεριλαμβανομένων των χιλιάδων συλλήψεων των μαχητών του ISIS, κυρίως από την Ευρώπη», ανέφερε αρχικά ο Αμερικανός πρόεδρος και πρόσθεσε:

«Αλλά η Ευρώπη δεν τους ήθελε πίσω, είπαν να τους κρατήσουμε στις ΗΠΑ! Είπα «ΟΧΙ, σας κάναμε μεγάλη χάρη και τώρα θέλετε να τους κρατήσουμε στις αμερικανικές φυλακές, με τεράστιο κόστος. Είναι δικοί σας, για δίκες».

«Και πάλι είπαν «ΟΧΙ», σκεπτόμενοι, όπως συνήθως, ότι οι ΗΠΑ είναι πάντα το «κορόιδο» στο ΝΑΤΟ, στο Εμπόριο, σε όλα. Οι Κούρδοι πολέμησαν μαζί μας, αλλά πληρώθηκαν τεράστια ποσά χρήματος και εξοπλισμού για να το κάνουν. Πολεμούν την Τουρκία εδώ και δεκαετίες»

«Είναι καιρός για εμάς να φύγουμε από αυτούς τους γελοίους Ατέλειωτους Πολέμους, πολλοί από αυτούς είναι φυλετικοί και να φέρουμε τους στρατιώτες μας στην πατρίδα», συμπλήρωσε.

«Η Τουρκία, η Ευρώπη, η Συρία, το Ιράν, το Ιράκ, η Ρωσία και οι Κούρδοι πρέπει τώρα να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και τι θέλουν να κάνουν με τους μαχητές του ISIS που έχουν συλληφθεί στη «γειτονιά» τους. Όλοι μισούν τον ISIS, είναι εχθροί για χρόνια. Είμαστε 7.000 μίλια μακριά και θα συγκρουστούμε ξανά με τον ISIS, εάν μας πλησιάσουν!» κατέληξε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Τελευταία τροποποίηση στις 15:33 - 07 Οκτ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.