ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Brexit: Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Τζόνσον-Κόρμπιν για το χρονοδιάγραμμα

15:45 - 23 Οκτ 2019 | Ειδήσεις
Brexit: Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση Τζόνσον-Κόρμπιν για το χρονοδιάγραμμα
Συνάντηση είχαν σήμερα στο Ουέστμινστερ ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον και ο επικεφαλής του Εργατικού κόμματος, Τζέρεμι Κόρμπιν, παρουσία συμβούλων τους. Η συνάντηση έγινε με στόχο να υπάρξει συμφωνία σε ένα χρονοδιάγραμμα με το οποίο να προχωρήσει το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την Συμφωνία Αποχώρησης, όπως επιβεβαίωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.

Τελικά Τζόνσον και Κόρμπιν δεν φαίνεται να κατέληξαν σε κάποια συμφωνία, ενώ μετά την ολοκλήρωσή της εκπρόσωπος του Εργατικού κόμματος δήλωσε: «Ο Τζέρεμι Κόρμπιν επανέλαβε την προσφορά του Εργατικού κόμματος στον πρωθυπουργό να συμφωνήσουν σε ένα λογικό χρονοδιάγραμμα συζήτησης, ελέγχου και αλλαγών στο νομοσχέδιο της Συμφωνίας Αποχώρησης και επανέλαβε ότι οι Εργατικοί θα στηρίξουν τη διεξαγωγή γενικών εκλογών όταν απομακρυνθεί η απειλή μίας αποχώρησης χωρίς συμφωνία».

Παράλληλα, πηγές από την πλευρά της κυβέρνησης, τις οποίες επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δήλωσαν: «Ο Κόρμπιν κατέστησε σαφές ότι δεν έχει πολιτική εκτός από περισσότερες καθυστερήσεις και να περάσει το 2020 με δημοψηφίσματα».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.