ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Brexit: Υπέρ ενός δεύτερου δημοψηφίσματος ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον

22:33 - 23 Οκτ 2019 | Ειδήσεις
Brexit: Υπέρ ενός δεύτερου δημοψηφίσματος ο δισεκατομμυριούχος Ρίτσαρντ Μπράνσον
Με την πεποίθηση ότι οι Βρετανοί θα αντιστρέψουν την απόφασή τους για την έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος, Ρίτσαρντ Μπράνσον, τάχθηκε υπέρ ενός δεύτερου δημοψηφίσματος για το Brexit.

Όπως δήλωσε ο Μπράνσον, ένα νέο δημοψήφισμα μπορεί να καταστεί εφικτό εάν ο πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, δεν καταφέρει να κερδίσει τη στήριξη του κοινοβουλίου για τη συμφωνία «διαζυγίου» με την ΕΕ.

Ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος σημείωσε ότι το Brexit «έχει προκαλέσει τεράστια ζημιά στις εταιρείες, τις θέσεις απασχόλησης και τα χρήματα που έχουν οι καταναλωτές στις τσέπες τους, οπότε εάν γίνει ένα δεύτερο δημοψήφισμα -και αν κοιτάξει κανείς τις δημοσκοπήσεις, φαίνεται πως ο κόσμος έχει συνειδητοποιήσει πως παραπλανήθηκε και πως θα ψήφιζε οριστικά υπέρ της παραμονής στην ΕΕ-  θα πρότεινα να είναι ακριβώς αυτός ο τρόπος σκέψης».

«Εάν συνέβαινε αυτό, θα βλέπαμε τη στερλίνα να ανακάμπτει, θα βλέπαμε το εμπόριο να προσπαθεί να επιστρέψει εκεί που ήταν πριν το προηγούμενο δημοψήφισμα, και θα χαμε πιο ευτυχισμένες μέρες», είπε σε συνέντευξη Τύπου στο αεροδρόμιο Ben Gurion κοντά στο Τελ Αβίβ όπου παραβρέθηκε για να εγκαινιάσει ένα νέο δρομολόγιο Λονδίνο - Τελ Αβίβ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.