ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μικτό το προσυνεδριακό κλίμα στις ευρωπαϊκές αγορές

10:31 - 12 Ιουν 2007 | Ειδήσεις
Μικτές τάσεις αναμένεται να επικρατήσουν σήμερα στις ευρωπαϊκές κεφαλαιαγορές.Οι τίτλοι του κλάδου των μετάλλων και της ενέργειας αναμένεται να κινηθούν σε θετικό έδαφος, μετά την αύξηση των τιμών του χαλκού και των πετρελαϊκών τιμών.

Η μετοχή των Infineon Technologies και STMicroelectronics, της μεγαλύτερης εταιρείας στην Ευρώπη κατασκευής ημιαγωγών, ενδέχεται να οδηγήσουν τον κλάδο τεχνολογίας σε χαμηλότερα επίπεδα, μετά την ανακοίνωση της Texas Instruments ότι οι πωλήσεις και τα κέρδη της εταιρείας θα είναι κατώτερα των εκτιμήσεων.

Σε θετικό έδαφος αναμένεται να βρεθεί η  DaimlerChrysler , μετά την αναβάθμιση από την Deutsche Bank AG της τιμής στόχου για τη μετοχή κατά 18%.

Κινητικότητα αναμένεται να σημειώσει και η φαρμακοβιομηχανία GlaxoSmithKline, μετά τη μήνυση που δέχθηκε η Pfizer  από μέτοχο, ο οποίος ισχυρίζεται ότι οι μέτοχοι της εταιρείας «παραπλανήθηκαν» και δεν γνώρισαν για την ασφάλεια του φαρμάκου  καταπολέμησης του διαβήτη, Avandia.

Ενεργή και η EMI Group, μετά το δημοσίευμα των Financial Times, σύμφωνα με το οποίο η Terra Firma Capital Partners ενδέχεται να έχει προσεγγίσει την Warner Music Group με στόχο την πώληση της μουσικής μονάδαςτης EMI Group στον αμερικανικό όμιλο.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.