ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυξήθηκαν οι θάνατοι που συνδέονται με το άτμισμα στις ΗΠΑ

23:43 - 31 Οκτ 2019 | Ειδήσεις
Αυξήθηκαν οι θάνατοι που συνδέονται με το άτμισμα στις ΗΠΑ
Οι αξιωματούχοι των υπηρεσιών υγείας στις Ηνωμένες Πολιτείες ανέφεραν πως οι περιπτώσεις (επιβεβαιωμένες και πιθανές) που σχετίζονται με τη μυστηριώδη ασθένεια του αναπνευστικού, η οποία συνδέεται με το άτμισμα, έχουν φτάσει στις 1.888. Παράλληλα, έχουν προκύψει και άλλοι τρεις θάνατοι, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών σε 37.

Την προηγούμενη εβδομάδα, το Κέντρο για τον Έλεγχο και την Πρόληψη Ασθενειών των ΗΠΑ (CDC) έκανε λόγο για 1.604 περιπτώσεις και 34 θανάτους  από τη συγκεκριμένη ασθένεια, συμπληρώνοντας πως σταδιακά παρουσιάζεται κάμψη στον ρυθμό ανάπτυξης της επιδημίας.

Σημειώνεται πως μεγάλες πολιτείες της χώρας, όπως η Νέα Υόρκη και το Μίσιγκαν, έχουν υιοθετήσει την απαγόρευση πώλησης προϊόντων ατμίσματος στον δρόμο, λόγω της κακής τους ποιότητας, ενώ η κυβέρνηση έχει στραφεί κατά της πώλησης προϊόντων ατμίσματος με γεύσεις.

Επιπρόσθετα, οι πωλήσεις ηλεκτρονικών τσιγάρων στη Νέα Υόρκη απαγορεύονται σε νέους κάτω των 18 ετών και αυτό το ηλικιακό όριο αναμένεται να αυξηθεί στα 21 από τον Νοέμβριο.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:32 - 31 Οκτ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.