ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΗΠΑ: Αντιδράσεις έχει προκαλέσει βιβλίο περί ανικανότητας του Τραμπ

16:04 - 10 Νοε 2019 | Ειδήσεις
ΗΠΑ: Αντιδράσεις έχει προκαλέσει βιβλίο περί ανικανότητας του Τραμπ
Ανίκανο και ακατάλληλο για τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ χαρακτηρίζει τον Ντόναλντ Τραμπ βιβλίο ενός ανώνυμου συγγραφέα, το οποίο αναφέρεται στη ζωή του Αμερικανού προέδρου και που έχει δημιουργήσει εντύπωση στις ΗΠΑ.

Στο βιβλίο του λοιπόν, με τίτλο «Η προειδοποίηση», ο ανώνυμος συγγραφέας περιγράφει πώς τα παρορμητικά μηνύματα του Τραμπ στο Twitter προκαλούν κρίσεις πανικού σε ανώτατα κυβερνητικά στελέχη. «Είναι σαν να φθάνεις στον οίκο ευγηρίας και να βρίσκεις τον ηλικιωμένο θείο σου να τρέχει γυμνός στους κήπους και να βρίζει υψηλόφωνα, καθώς το νοσηλευτικό προσωπικό προσπαθεί να τον περιορίσει. Οι αντιδράσεις σου είναι έκπληξη, θυμηδία και ντροπή ταυτόχρονα», αναφέρεται στο βιβλίο.

Η υπεύθυνη Τύπου του Λευκού Οίκου, Στέφανι Γκρίσαμ, επέκρινε το βιβλίο του ανώνυμου συγγραφέα, λέγοντας: «Ο δειλός που έγραψε αυτό το βιβλίο δεν το υπέγραψε, καθώς γνώριζε ότι όλα όσα έγραψε είναι ψέματα. Πρόκειται για έργο μυθοπλασίας».

Από την πλευρά του, ο συγγραφέας δήλωσε στην εφημερίδα Washington Post ότι επέλεξε να μη δημοσιεύσει το βιβλίο με την υπογραφή του, καθώς «η συζήτηση δεν αφορά εμένα, αλλά όλους εμάς και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την προεδρία, καθώς και το πώς αυτή αντικατοπτρίζει το κύρος της χώρας μας». 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.