ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άγκυρα: Πολύ παραγωγική η συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν

16:24 - 04 Δεκ 2019 | Ειδήσεις
Άγκυρα: Πολύ παραγωγική η συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν
Για μία «πολύ παραγωγική» συνάντηση ανάμεσα στον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Αμερικανό ομόλογό του, Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, έκανε λόγο η Άγκυρα.

Ειδικότερα, σε αυτή τη δήλωση προχώρησε ο διευθυντής επικοινωνιών της τουρκικής προεδρίας ενώ ο Λευκός Οίκος επιβεβαίωσε τη συνάντηση.

Ο Φαχρετίν Αλτούν έκανε το σχόλιο στο twitter και το γραφείο του ανέφερε πως η συνάντηση διήρκεσε μισή ώρα. Οι ηγέτες του ΝΑΤΟ συναντώνται κοντά στο Λονδίνο σε μια Σύνοδο Κορυφής που έχει σκοπό να αντιμετωπίσει τις έντονες διαφωνίες μεταξύ των μελών του διεθνούς οργανισμού για τις δαπάνες, τις μελλοντικές απειλές, περιλαμβανομένης της Κίνας και τον ρόλο της Τουρκίας στη συμμαχία.

«Οι δύο πρόεδροι συζήτησαν τη σημασία που έχει η εκπλήρωση των δεσμεύσεων της Τουρκίας απέναντι στη συμμαχία, η περαιτέρω ενίσχυση του εμπορίου μέσω της αύξησης του διμερούς εμπορίου κατά 100 δισ. δολάρια, οι προκλήσεις στην περιφερειακή ασφάλεια και η ενεργειακή ασφάλεια», σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:31 - 04 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.