ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καθηλωμένα τουλάχιστον μέχρι τα τέλη 2019 τα Βοeing 737 ΜΑΧ

23:02 - 11 Δεκ 2019 | Ειδήσεις
Καθηλωμένα τουλάχιστον μέχρι τα τέλη 2019 τα Βοeing 737 ΜΑΧ
Καθηλωμένα τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του έτους θα παραμείνουν τα 737 ΜΑΧ της Boeing, αφού ακόμη δεν έχουν δοθεί απαντήσεις για τις αιτίες των δύο μοιραίων αεροπορικών δυστυχημάτων που συνέβησαν μέσα στο 2018.

Ο επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αεροπορίας (FAA) των ΗΠΑ, Στιβ Ντίκσον, επιβεβαίωσε σήμερα ότι «η FAA δεν πρόκειται φέτος να δώσει την άδεια για επιστροφή των Boeing 737 MAX στους αιθέρες».

«Υπάρχουν ακόμη αρκετά ζητήματα που πρέπει να ολοκληρωθούν προτού επιτραπεί στα αεροσκάφη να πετάξουν ξανά», δήλωσε ο κ. Ντίκσον σε συνέντευξή του στο CNBC και εν όψει της κατάθεσής του στην Επιτροπή Μεταφορών και Υποδομών της Βουλής των Αντιπροσώπων. 

Παράλληλα, αξιωματούχοι της κυβέρνησης, διατηρώντας την ανωνυμία τους ανέφεραν στο Reuters ότι «η FAA δεν πρόκειται πριν από τον Ιανουάριο να δώσει το «πράσινο φως» για τα ΜΑΧ 737», επικαλούμενη ότι απομένει ακόμη αρκετή δουλειά να γίνει, ενώ ορισμένοι  θεωρούν ότι ο κ. Ντίκσον θα επιτρέψει στα συγκεκριμένα αεροσκάφη να επιστρέψουν στους αιθέρες ακόμη και μετά τον Φεβρουάριο.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.