ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μακόνελ για παραπομπή Τραμπ: Να διορθωθεί αυτό το λάθος

22:42 - 19 Δεκ 2019 | Ειδήσεις
Μακόνελ για παραπομπή Τραμπ: Να διορθωθεί αυτό το λάθος
Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία, Μιτς Μακόνελ, εξέφρασε την αντίθεσή του με την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ σε δίκη, η οποία θα περάσει στη Γερουσία, με τον Μακόνελ να καλεί τους γερουσιαστές να «διορθώσουν αυτό το λάθος».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ παραπέμφθηκε την Τετάρτη να δικαστεί από τη Γερουσία για κατάχρηση εξουσίας και παρακώλυση των εργασιών του Κογκρέσου. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα απαλλαγεί, δεδομένου ότι η Γερουσία ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικάνους, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Η Γερουσία πρέπει να το διορθώσει αυτό», τόνισε ο Μακόνελ, χαρακτηρίζοντας τις κατηγορίες σε βάρος του Τραμπ «συνταγματικώς ανακόλουθες. Το καθήκον της Γερουσίας είναι ξεκάθαρο. Όταν έρθει η ώρα, πρέπει να το εκπληρώσει», πρόσθεσε ο γερουσιαστής από το Κεντάκι.

Παράλληλα, ο Μακόνελ σημείωσε ότι οι Δημοκρατικοί της Βουλής των Αντιπροσώπων διεξήγαγαν «την πιο βεβιασμένη, τη λιγότερο ολοκληρωμένη και την πιο άδικη έρευνα στη σύγχρονη ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών». «Πρόκειται μακράν για τις πιο ανεπαρκείς βάσεις για παραπομπή που έχουν ψηφιστεί ποτέ. Μια πολιτική φράξια στη Βουλή των Αντιπροσώπων υπέκυψε στο κομματικό μίσος», είπε.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:51 - 19 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.