ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κίνα: Αναπροσαρμογή δασμών σε αμερικανικά προϊόντα από 1/1/2020

09:26 - 23 Δεκ 2019 | Ειδήσεις
Κίνα: Αναπροσαρμογή δασμών σε αμερικανικά προϊόντα από 1/1/2020
Σε αναπροσαρμογή των δασμών εισαγωγής μίας σειράς αμερικανικών προϊόντων αναμένεται να προχωρήσει η κινεζική κυβέρνηση, από την 1η Ιανουαρίου του 2020, με στόχο την προώθηση της ποιοτικής ανάπτυξης του εμπορίου, σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή στο Πεκίνο.

Οι αναπροσαρμογές στους δασμούς εισαγωγής θα γίνουν προκειμένου να προωθηθεί η συντονισμένη ανάπτυξη του εμπορίου με σεβασμό προς το περιβάλλον, αλλά και η ποιοτική ανάπτυξη του εμπορίου με τις χώρες της διεθνούς εμπορικής και οικονομικής πρωτοβουλίας Μία Ζώνη Ένας Δρόμος. Μειώσεις στους δασμούς εισαγωγής δρομολογούνται για ορισμένα προϊόντα Τεχνολογίας της Πληροφορικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, προανήγγειλε το Σάββατο την άμεση υπογραφή της πρώτης φάσης της εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα. «Μόλις καταφέραμε να ξεπεράσουμε εμπόδια που υπήρχαν όσον αφορά τη συμφωνία με την Κίνα για το εμπόριο και θα την υπογράψουμε πολύ σύντομα», διαβεβαίωσε ο Τραμπ σε εκδήλωση της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Turning Point USA στη Φλόριντα, όπου κάνει διακοπές.

Τελευταία τροποποίηση στις 09:40 - 23 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.