ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σε πορεία κατά των αμβλώσεων ο Τραμπ- Γράφει... αρνητική ιστορία

12:06 - 23 Ιαν 2020 | Ειδήσεις
Σε πορεία κατά των αμβλώσεων ο Τραμπ- Γράφει... αρνητική ιστορία
Ο Ντόναλντ Τραμπ γράφει για ακόμη μία φορά ιστορία, αλλά όπως το συνηθίζει με... αρνητικό τρόπο.

Όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος, ο Τραμπ, θα γίνει την Παρασκευή ο πρώτος Πρόεδρος των ΗΠΑ που θα λάβει μέρος σε πορεία κατά των αμβλώσεων.

«Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα είναι ο πρώτος πρόεδρος στην Ιστορία που συμμετέχει στην Πορεία για τη Ζωή», ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος στον λογαριασμό του στο Twitter.

«Θα τα πούμε την Παρασκευή», έγραψε ο Τραμπ και κάλεσε τον κόσμο να τον ακολουθήσει.

Το 2017 ο Μάικ Πενς έγινε ο πρώτος Αμερικανός αντιπρόεδρος που συμμετείχε στην κινητοποίηση αυτή και τώρα ο Τραμπ παίρνει τη σκυτάλη.

Οι αμβλώσεις στις ΗΠΑ είναι νόμιμες από το 1973, ωστόσο, επί Τραμπ έχουν γίνει βήματα προς το... παρελθόν και αρκετές Πολιτείες επιχειρούν να επιβάλλουν την απαγόρευσή τους.

Ο νέος νόμος της Αλαμπάμα απαγορεύει όλες τις αμβλώσεις από τη στιγμή που «γίνεται γνωστό ότι μία γυναίκα είναι έγκυος» - χωρίς εξαιρέσεις. Αυτός είναι ο πιο σκληρός νόμος μέχρι στιγμής.

Πέντε πολιτείες - η Γεωργία, το Οχάιο, το Κεντάκι, ο Μισισιπής και η Λουϊζιάνα - έχουν περάσει νόμους που απαγορεύουν την άμβλωση μετά από περίπου έξι εβδομάδες - πριν πολλές γυναίκες προλάβουν να συνειδητοποιήσουν ότι είναι έγκυοι.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.