ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκίνηση στο LA, στο αντίο των Λέικερς στον Κόμπι (videos)

11:35 - 01 Φεβ 2020 | Ειδήσεις
Συγκίνηση στο LA, στο αντίο των Λέικερς στον Κόμπι (videos)
Συγκλονιστικές στιγμές έζησε το Λος Άντζελες στο πρώτο παιχνίδι των Lakers μετά το θάνατο του Κόμπι Μπράιαντ. Η οικογένεια των Λέικερς και ο κόσμος της ομάδας είπαν το δικό τους... αντίο στον θρύλο του ΝΒΑ.

Οι Λέικερς αποχαιρέτησαν τον Mamba και τη μόλις 13 ετών κόρη του Τζιάνα, σε μία τελετή άκρως συγκινητική πριν από το παιχνίδι της ομάδας του Λος Άντζελες με τους Μπλέιζερς.

Με δάκρυα στα μάτια, χιλιάδες κόσμου, αλλά και οι παίκτες των ομάδων είπαν το "αντίο" στον μεγάλο παίκτη και τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στο μπάσκετ και για το γεγονός ότι τους ενέπνευσε.

"Δεν είναι μνημόσυνο, είναι μια γιορτή", είπε με δάκρυα στα μάτια ο Λεμπρόν Τζέιμς. "Με τα δικά του λόγια ήταν `Mamba out`, με τα δικά μας, `αξέχαστος`".

Πριν από αυτή τη μεγάλη στιγμή τα φώτα έσβησαν όλο το γήπεδο φώναζε "Κόμπι, Κόμπι" και ακολούθησε η παρακάτω τελετή που αξίζει να παρακολουθήσετε. Ένα υπέροχο "αντίο" στον αθλητή που επί 20 χρόνια πρόσφερε μεγάλες στιγμές εντός παρκέ. Στον αθλητή που έμεινε πάντα ερωτευμένος με το μπάσκετ. Στο παιδί με τις σηκωμένες κάλτσες.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.