ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κωνσταντινούπολη: Τρεις νεκροί και 179 τραυματίες από το αεροπορικό δυστύχημα

11:01 - 06 Φεβ 2020 | Ειδήσεις
Κωνσταντινούπολη: Τρεις νεκροί και 179 τραυματίες από το αεροπορικό δυστύχημα
Τουρκικό αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν πάνω από 180 άνθρωποι έγινε τρία κομμάτια όταν, ενώ είχε πίσω του ισχυρούς ανέμους, βγήκε από τον βρεγμένο και ολισθηρό διάδρομο προσγείωσης του διεθνούς αεροδρομίου Sabiha Gökçen, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τρεις Τούρκοι και δεκάδες άλλοι άνθρωποι να τραυματιστούν. Πιο συγκεκριμένα, τρεις Τούρκοι υπήκοοι σκοτώθηκαν και άλλοι 179 άνθρωποι τραυματίστηκαν, ανέφερε ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κότζα σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε.

Η άτρακτος του αεροσκάφους Boeing 737 της ιδιωτικής τουρκικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Pegasus κόπηκε στα τρία και πήρε φωτιά, σύμφωνα με εικόνες που μεταδόθηκαν από το τηλεοπτικό δίκτυο CNN-Türk.

Το αεροσκάφος, που ολοκλήρωνε πτήση από τη Σμύρνη (Ιζμίρ, δυτικά), υπέστη το δυστύχημα εξαιτίας των κακών μετεωρολογικών συνθηκών, δήλωσε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης Αλί Γερλίκαγια.

Στο αεροπλάνο βρίσκονταν 177 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή· όχι 177 άνθρωποι συνολικά, όπως είχαν διαβεβαιώσει την Τετάρτη οι τουρκικές αρχές.

 

Τελευταία τροποποίηση στις 11:15 - 06 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.