ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κοροναϊός: Στην Κίνα έχει αναρρώσει το 8,2% των νοσούντων

15:10 - 10 Φεβ 2020 | Ειδήσεις
Κοροναϊός: Στην Κίνα έχει αναρρώσει το 8,2% των νοσούντων
Ικανοποιητικό κρίνουν οι επιστήμονες το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν αναρρώσει πλήρως από τον κοροναϊό στην Κίνα.

Το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν αναρρώσει από τον κοροναϊό σε ολόκληρη την Κίνα έχει φτάσει στο 8,2%, γεγονός που σύμφωνα με τους επιστήμονες δείχνει ότι η θεραπεία που χρησιμοποιείται αρχίζει να δείχνει αποτελέσματα.

''Το ποσοστό των ανθρώπων που έχουν αναρρώσει από τον ιό στην Ουχάν, στην επαρχία Χουμπέι και σε ολόκληρη τη χώρα αυξήθηκε σημαντικά, καθώς σήμερα το ποσοστό αυτό σε ολόκληρη τη χώρα ανέρχεται στο 8,2% εν συγκρίσει με το 1,3% στις 27 Ιανουαρίου'', σημειώνουν γιατροί στην Κίνα.

Ειδικά στην Ουχάν, την πόλη που έχει ταλαιπωρηθεί περισσότερο από κάθε άλλη από τον κοροναϊό έχει αναρρώσει πλέον το 6,2% έναντι 2,6%, που ήταν το αντίστοιχο ποσοστό στα τέλη Ιανουαρίου.

Συνεπώς, θεωρούν οι επιστήμονες πως ''η θεραπεία και η ιατρική περίθαλψη που παρέχονται στους άρρωστους αποδίδουν σταδιακά αποτελέσματα''.

Βέβαια, ακόμα ο παγκόσμιος συναγερμός παραμένει σε ισχύ, καθώς οι νεκροί αυξάνονται διαρκώς και γίνονται προσπάθειες ώστε να μην εξαπλωθεί ο νέος κοροναϊός σε πολλές ακόμα χώρες. Μέχρι στιγμής, ευτυχώς, τα εκτός Κίνας κρούσματα είναι περιορισμένα, γεγονός που δημιουργεί αισιοδοξία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.