ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τραμπ ζήτησε έρευνα για ρωσική ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές

18:49 - 23 Φεβ 2020 | Ειδήσεις
Ο Τραμπ ζήτησε έρευνα για ρωσική ανάμειξη στις προεδρικές εκλογές
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κάλεσε σήμερα για την διεξαγωγή έρευνας για πιθανή ρωσική εμπλοκή στην προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου.

Ο Τραμπ δήλωσε στους δημοσιογράφους αναχωρώντας από τον Λευκό Οίκο για μία επίσκεψη στην Ινδία, ότι ο ίδιος δεν ενημερώθηκε για πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες, η Ρωσία στόχευε να ενισχύσει την προεκλογική εκστρατεία του Μπέρνι Σάντερς, βασικού υποψηφίου για το προεδρικό χρίσμα των Δημοκρατικών.

Ο Σάντερς προειδοποίησε χθες Παρασκευή την Ρωσία να μην ανακατευτεί στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου, έπειτα από δημοσίευμα της Washington Post που ανέφερε ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι τον ενημέρωσαν ότι η Μόσχα επιχειρεί να βοηθήσει την προεκλογική του εκστρατεία.

«Ειλικρινά, δεν με νοιάζει ποιον θέλει για πρόεδρο ο (Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ) Πούτιν. Το μήνυμά μου στον Πούτιν είναι ξεκάθαρο: Μην ανακατεύεσαι στις αμερικανικές εκλογές και όταν είμαι πρόεδρος, αυτό θα το διασφαλίσω» τόνισε το φαβορί των Δημοκρατικών.







Τελευταία τροποποίηση στις 19:51 - 23 Φεβ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.