ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τους 14 έφτασαν οι νεκροί στην Ιταλία λόγω κοροναϊού

15:33 - 27 Φεβ 2020 | Ειδήσεις
Τους 14 έφτασαν οι νεκροί στην Ιταλία λόγω κοροναϊού
Στους 14 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από τον νέο κοροναϊό στην Ιταλία, καθώς την Πέμπτη υπέκυψαν άλλοι δύο άνθρωποι σύμφωνα με την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της χώρας.

Παράλληλα, ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων έχει φτάσει τα 528, με πάνω από 100 νέες περιπτώσεις να καταγράφονται σήμερα, κυρίως στη βόρεια Ιταλία.

Επιβεβαιώθηκε το πρώτο κρούσμα του κοροναϊού στο Ισραήλ

Το υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι ένας άνδρας που επέστρεψε από την Ιταλία βρέθηκε θετικός στον νέο κοροναϊό.

Ο άνδρας είχε επισκεφθεί την Ιταλία πριν τέσσερις ημέρες και βρέθηκε θετικός στον covid-19 αφού εμφάνισε συμπτώματα, διευκρίνισε το υπουργείο.

Οι Ισραηλινοί που έχουν επισκεφθεί πρόσφατα την Ιταλία έχουν λάβει εντολή να τεθούν σε καραντίνα στα σπίτια τους επί 14 ημέρες μετά την επιστροφή τους, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Αυξάνονται με ταχύ ρυθμό τα κρούσματα στη Νότια Κορέα

Συνολικά 505 νέα κρούσματα του κοροναϊού έχουν καταγραφεί στη Νότια Κορέα, στη μεγαλύτερη ημερήσια αύξησή τους.

Στο πλαίσιο αυτό, οι ΗΠΑ εξέδωσαν νέα προειδοποίηση να μην πραγματοποιούνται ταξίδια στην ασιατική χώρα και ο αμερικανικός στρατός ακύρωσε κοινά στρατιωτικά γυμνάσια.

Τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται πλέον στα 1.766 ανέφεραν τα Κορεατικά Κέντρα για τον Έλεγχο την Πρόληψη των Ασθενειών (KCDC), καταγράφοντας τη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα που αναφέρθηκε στις 20 Ιανουαρίου. Η Νότια Κορέα κατέγραψε επίσης τον 13ο θάνατο.

Από τα νέα κρούσματα, 422 καταγράφηκαν στη νοτιοανατολική πόλη Νταεγκού, όπου βρίσκεται μια εκκλησία που είναι το επίκεντρο του ξεσπάσματος στη Νότια Κορέα, σύμφωνα με τα KCDC.

Διαβάστε επίσης:

Αυξάνονται τα κρούσματα κοροναϊού εκτός Κίνας

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.