ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Μπιλ Κλίντον αποδίδει στο...άγχος τη σχέση με τη Λεβίνσκι

13:38 - 06 Μαρ 2020 | Ειδήσεις
Τους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε σε εξωσυζυγικά παραστρατήματα επιχείρησε να εξηγήσει ο Μπιλ Κλίντον σε σε τετράωρο ντοκιμαντέρ της πλατφόρμας Hulu αφιερωμένο στη Χίλαρι Κλίντον. Στο ντοκιμαντέρ εξιστορείται η κρίση στο γάμο των Κλίντον με αφορμή τη Λεβίνσκι.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρεται στη σχέση του με τη Μόνικα Λεβίνσκι, την οποία, όπως λέει, χρησιμοποίησε για «να διαχειριστώ τα άγχη μου». Ο Μπιλ Κλίντον εξομολογείται ότι «ήταν το πιο ηλίθιο πράγμα που μπορούσα να κάνω».

Ο Κλίντον περιγράφει τη στιγμή που παραδέχθηκε στη σύζυγό του ότι την απατούσε τη στιγμή που αρχικά το αρνούνταν κατηγορηματικά.  

«Πήγα και κάθισα στο κρεβάτι και της μίλησα. Της είπα ακριβώς τι συνέβη, όταν συνέβη», είπα ότι αισθάνομαι απαίσια γι 'αυτό. Έχουμε περάσει πολλά τα τελευταία χρόνια. Είπα ότι δεν έχω καμία δικαιολογία, είναι απαράδεκτο αυτό που έκανα».

«Μου άφησε λίγο ουλές… Δεν ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί του» αναφέρει από την πλευρά της η Χίλαρι Κλίντον. «Η Τσέλσι μπήκε μεταξύ μας και μας βοήθησε και τους δύο» διευκρινίζει. 

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.