ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κρούσμα κορονοϊού στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

11:44 - 10 Μαρ 2020 | Ειδήσεις
Κρούσμα κορονοϊού στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα
H Eυρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) επιβεβαίωσε ότι ένας εργαζόμενός της διαγνώστηκε με κορονοϊό και ότι περίπου 100 συνάδελφοί του, οι οποίοι εργάζονταν σε κοντινή απόσταση, θα εργάζονται προσωρινά από το σπίτι τους, για προληπτικούς λόγους.

Σε ανακοίνωσή της αργά χθες, το βράδυ, η ΕΚΤ ανέφερε ότι διεξήγαγε την ίδια ημέρα με επιτυχία μία μεγάλης κλίμακας άσκηση εργασίας από απόσταση, ζητώντας από όλο το προσωπικό της να εργαστεί από το σπίτι την ημέρα αυτή, ενώ παρέμεινε πλήρως λειτουργική ως ίδρυμα.

Γερμανίδα τουρίστρια το πρώτο κρούσμα κορνοϊού στα Κατεχόμενα

Μια Γερμανίδα, που κάνει διακοπές στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο, έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, μετέδωσε σήμερα το τουρκικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu. Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα που ανακοινώνεται στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο.

Η Μάλτα απαγορεύει στους πολίτες της τα ταξίδια προς την Ιταλία

Οι αρχές της Μάλτας απαγορεύουν από σήμερα στους πολίτες να ταξιδέψουν στην Ιταλία, μετά τον εντοπισμό του τέταρτου επιβεβαιωμένου κρούσματος του νέου κορονοϊού, στη χώρα από το Σάββατο.

Ο πρωθυπουργός της Μάλτας Ρόμπερτ Αμπέλα δήλωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ότι όλες οι πτήσεις προς την Ιταλία αναστέλλονται αμέσως, ενώ το φέρι μπόουτ που συνδέει τη Μάλτα με τη Σικελία καθημερινά θα χρησιμοποιείται μόνο για τη μεταφορά φαρμάκων και εμπορευμάτων.

Η Μάλτα εξαρτάται πολύ από τις εισαγωγές, κυρίως τροφίμων, που προέρχονται από την Ιταλία.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:50 - 10 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.