ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προσβλήθηκε από τον κορονοϊό η υφυπουργός Υγείας της Βρετανίας

10:04 - 11 Μαρ 2020 | Ειδήσεις
Προσβλήθηκε από τον κορονοϊό η υφυπουργός Υγείας της Βρετανίας
Η υφυπουργός Υγείας της Βρετανίας, Ναντίν Ντόρις, ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και έχει τεθεί με δική της πρωτοβουλία σε απομόνωση στο σπίτι της. Η Ντόρις ανέφερε ότι έλαβε «όλες τις προφυλάξεις που συνιστώνται» αφού ενημερώθηκε για τη διάγνωση.

Εργαζόμενοι στο σύστημα υγείας «άρχισαν λεπτομερή καταγραφή των επαφών» της, ενώ το υπουργείο Υγείας και το γραφείο της στο κοινοβούλιο - είναι βουλευτής των Συντηρητικών - «ακολουθούν αυστηρά τις συμβουλές τους», ανέφερε η υφυπουργός με ανακοίνωση που υπογράφεται από την ίδια και δημοσιοποιήθηκε μέσω των υπηρεσιών του υπουργείου Υγείας.

Το δελτίο Τύπου του υπουργείου επαλήθευσε πληροφορίες που δημοσίευσε νωρίτερα χθες η εφημερίδα The Times. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτό, η 62χρονη πολιτικός συναντήθηκε με εκατοντάδες ανθρώπους την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή των Κοινοτήτων, ενώ ήταν επίσης παρούσα σε δεξίωση που παρέθεσε ο πρωθυπουργός και αρχηγός του κόμματός της, ο Μπόρις Τζόνσον, στην επίσημη κατοικία του στη Ντάουνινγκ Στριτ.

Το πρώτο κρούσμα επιβεβαίωσαν οι αρχές της Τουρκίας

Το πρώτο κρούσμα του κορονοϊού στην Τουρκία επιβεβαίωσε ο υπουργός Υγείας της χώρας, Φαχρετίν Κοτζά, ανακοινώνοντας ότι ένας άνδρας διαγνώστηκε με τον ιό.

Ο Τούρκος υπουργός είπε πως ο ασθενής έχει τεθεί σε απομόνωση. Τα μέλη της οικογενείας του άνδρα βρίσκονται υπό παρακολούθηση, πρόσθεσε ο Τούρκος υπουργός.

Διαβάστε επίσης:

UBS: Πώς μπορούν να προστατευθούν οι επενδυτές από τον Covid-19;

Τελευταία τροποποίηση στις 10:10 - 11 Μαρ 2020
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.