ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΗΠΑ: Τελικά ο Τραμπ υπεβλήθη σε εξέταση για κορονοϊό

20:48 - 14 Μαρ 2020 | Ειδήσεις
ΗΠΑ: Τελικά ο Τραμπ υπεβλήθη σε εξέταση για κορονοϊό
Στους 50 ανέρχονται πλέον οι θάνατοι λόγω του κορονοϊού στις ΗΠΑ όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της χώρας, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος παράλληλα επεκτείνει την απαγόρευση εισόδου στη χώρα και σε ταξιδιώτες προερχόμενους από το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, ο Τραμπ ανέφερε ότι καλό θα ήταν οι εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Apple και να κλείσουν τα καταστήματά τους, επιβάλλοντας καθεστώς τηλε-εργασίας στους υπαλλήλους τους.

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε πως τελικά υπεβλήθη στο ιατρικό τεστ ανίχνευσης του κορονοϊού, προσθέτοντας ότι «δεν ξέρει πότε θα πάρει τις απαντήσεις». Όπως ανέφερε ωστόσο θερμομετρήθηκε και η θερμοκρασία του είναι «απολύτως κανονική».

Θερμομέτρηση για όσους έρχονται σε επαφή με τον Τραμπ

Επιπλέον, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι στο εξής θα θερμομετρούνται «όλα τα πρόσωπα που έρχονται σε στενή επαφή με τον Ντόναλντ Τραμπ και τον Μάικ Πενς» ως μέτρο πρόληψης απέναντι στην επιδημία Covid-19.

Διαταγή Τραμπ: Να αγοραστούν μεγάλες ποσότητες πετρελαίου

Τέλος, ο Τραμπ διέταξε αξιωματούχους των ΗΠΑ να αγοράσουν «μεγάλες ποσότητες» πετρελαίου, με σκοπό να γεμίσουν το αποθεματικό έκτακτης ανάγκης, εκμεταλλευόμενος τη μεγαλύτερη πτώση τιμών, που παρουσιάζει ο «μαύρος χρυσός».

 

Διαβάστε επίσης:

 

- Ο Τραμπ συναντήθηκε και με δεύτερο επιβεβαιωμένο κρούσμα του Covid-19

 

- Σε ισχύ η ταξιδιωτική απαγόρευση Τραμπ - Ο αντίκτυπος για την Ευρώπη

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.