ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Times: Ελάχιστες οι πιθανότητες να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες

11:33 - 18 Μαρ 2020 | Ειδήσεις
Times: Ελάχιστες οι πιθανότητες να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες
Οι πιθανότητες να διεξαχθούν κανονικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο, σύμφωνα με δημοσίευμα των Times που επικαλείται πηγές αξιωματούχων του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά και προπονητές των Εθνικών Ολυμπιακών Ομάδων της Αγγλίας.

Κατά 90% οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα αναβληθούν, λόγω του κορονοϊού αναφέρει το βρετανικό μέσο, που περιμένει οριστική απόφαση της ΔΟΕ στο τέλος Μαϊου,

Οι Times εκτιμούν πως η ΔΟΕ θα το.. τραβήξει όσο μπορεί, αλλά τελικά θα αναγκαστεί να ανακοινώσει την αναβολή, καθώς η πανδημία του κορονοϊού έχει ήδη προκαλέσει παγκόσμια κρίση.

Στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τη ΔΟΕ και πως η πανδημία έχει προκαλέσει μεγάλες δυσκολίες στην προετοιμασία των αθλητών, αλλά και στην πρόκρισή τους. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι στιγμής έχει κριθεί μόλις το 57% των Ολυμπιακών προκρίσεων και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με το υπόλοιπο 43%. 

Η μαζική αναβολή προΟλυμπιακών τουρνουά και αγώνων που μετρούν στην Ολυμπιακή πρόκριση έχει δημιουργήσει σημαντικό πρόβλημα στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Λευτέρης Πετρούνιας, οι προκριματικοί αγώνες του οποίου αναβλήθηκαν.

Συνεπώς, μετά το Euro, το πιθανότερο είναι πως αυτό το καλοκαίρι θα «χάσει» και τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που πιθανότατα θα μετατεθούν για το 2021.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.