ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΔΟΕ: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι μία γιορτή της ανθρωπότητας

15:56 - 25 Μαρ 2020 | Ειδήσεις
ΔΟΕ: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι μία γιορτή της ανθρωπότητας
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο που αναβλήθηκαν για το 2021 θα πάρουν πια το χαρακτήρα μιας «γιορτής της ανθρωπότητας» μετά τη νίκη της επί της πανδημίας του κορονοϊού.

Αυτό σημειώνει σε μήνυμά του ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ:

«Δεν μπορώ να υποσχεθώ ιδανικές λύσεις, αλλά μπορώ να υποσχεθώ ότι θα κάνουμε τα πάντα για να έχουμε τους καλύτερους δυνατούς Αγώνες για όλους και πρώτα απ΄ όλα για εσάς, τους αθλητές», σημειώνει σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, μετά την ανακοίνωση της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων, που κανονικά ήταν προγραμματισμένοι για το καλοκαίρι του 2020.

Οι Αγώνες, που αναμένεται να επαναπρογραμματιστούν μέσα στο 2021 θα είναι «μια γιορτή της ανθρωπότητας», αφού προηγουμένως ο κόσμος θα έχει κατορθώσει να νικήσει την πανδημία, επισημαίνει ο Μπαχ.

«Μας περιμένει ένας εξαιρετικά απαιτητικός στόχος, να αναπρογραμματίσουμε τα πάντα το 2021», υπογραμμίζει ο πρώτος αξιωματούχος του παγκόσμιου αθλητισμού.

«Οι Αγώνες είναι το πιο πολύπλοκο γεγονός σε αυτόν τον πλανήτη και ως εκ τούτου ζητώ από εσάς, τους αθλητές, να μας δώσετε λίγο χρόνο για να λύσουμε μαζί αυτό το τεράστιο παζλ».

 
 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.